Naslovna Iz medija Prvo, prvo i drugo mjesto u Sloveniji na RobocupJunior 2013

Prvo, prvo i drugo mjesto u Sloveniji na RobocupJunior 2013

Novi uspjesi u Sloveniji na RobocupJunior 2013

21.5. je održano Državno natjecanje u robotici ROBOBum 2013. na Fakultetu za elektrotehniku, računarstvo i informatiku u Mariboru. Hrvatska je sudjelovala sa 5 ekipa, tri osnovnoškolske i dvije srednjoškolske.

Hrvatske su se ekipe i ovaj put vratile sa medaljama: dva zlata i jedno srebro.

U kategoriji Robo Rescue A za osnovnoškolce, u konkurenciji od 30 ekipa, hrvatske su ekipe osvojile prvo i drugo mjesto. Prvo mjesto je osvojila ekipa Jabuka (Roko Parać i Matej Novosad, učenici OŠ Jabukovac), a drugo mjesto ekipa KONTO (Filip Kuzminski i Vilim Pagon, učenici 1.OŠ Varaždin). U kategoriji Robo Rescue A za srednjoškolce, u konkurenciji od 30 ekipa, hrvatska je ekipa osvojila 1.mjesto sa ekipom Robofreak (Ivan Kolarid, učenik Elektrostrojarske škole Varaždin i Lana Kovačevid, učenica OŠ Mate Lovraka Zagreb).

Za sve ove učenike ovo natjecanje je ujedno i dobra priprema za svjetsko natjecanje koje se ove godine održava u Eindhovenu, Nizozemska od 24.6. do 30.6.2013.

 

Cheap web hosting service is not always a good solution. I highly recommend reading some hosting reviews such as hostmonster review or ipage hosting review.
Business Joomla Templates designed by Joomla Hosting