Naslovna Iz medija Varaždinske vijesti: Robotičari Prve OŠ na jakom međunarodnom natjecanju

Varaždinske vijesti: Robotičari Prve OŠ na jakom međunarodnom natjecanju

Nakon prvog dana RoboCup Juniora Varaždinci su bili najbolji, no na kraju su završili šesti. Učenici Prve osnovne škole Varaždin 9. i 10. travnja sudjelovali su međunarodnom natjecanju iz robotike RoboCup Junior u austrijskom Welsu. Mladi su Varaždinci osvojili prvo mjesto nakon prvog dana natjecanja, no u konačnici su bili šesti.

Ovaj lijep i vrijedan rezultat pokazatelj je dobrog rada iz robotike koji se vrlo aktivno i uspješno kao izborni predmet i izvannastavna aktivnost provodi u ovoj varaždinskoj osnovnoj školi. Učenike inače sprema i na natjecanja vodi učitelj Ivica Kolarić, inženjer elektrotehnike.

Osim toga, mladi su robotičari na Županijskom natjecanju tehničke kulture održanom 8. travnja osvojili vodeća mjesta u disciplinama robotika i  robotika – konstruktorstvo.

Prvu osnovnu školu Varaždin u Austriji su predstavljali učenici Ivan Kolarić, Julijan Martinčević, David Preložiček, Leo Pešut i Filip Kuzminski.

Izvor: http://varazdinske-vijesti.hr/skolstvo/mladi-roboticari-iz-prve-os-na-jakom-medunarodnom-natjecanju.html

Cheap web hosting service is not always a good solution. I highly recommend reading some hosting reviews such as hostmonster review or ipage hosting review.
Business Joomla Templates designed by Joomla Hosting